Ring til os på 55 50 22 33 · mo@mk2-byg.dk

[ Huse til inspiration ]

Klik på billederne for at se flere billeder fra det enkelte hus.

Halfdan R. Vej – 4700 Næstved

Hvidfilset Knækhus med integrreret carport og skur i husets forlængelse. Huset er med loft til saksespær i køkken/alrum som ligger midt i huset knæk. Huset desuden med 2 stk. velux tagvinduer for et godt lysindfald.

Hjulebæk – 4160 Herlufmagle

To-familieshus designet efter konkrete ønsker om en fælles bolig til to generationer af familien. Huset er indrettet med fire længere og en stor gårdhave med læ i midten af de to boliger.

Grøftestykkerne – 4700 Næstved

Kombineret Vinkel og Knækhus med muret carport og skur bygget op omkring husets en hjørne. Huset er med fuld loft til kip i køkken/alrum og stue. Huset er desuden opført med store vindues partier i huset opholdsrum for et godt lysindfald.

Ostre Parkvej – 4100 Ringsted

Hvidfilset forskudt længehus med muret carport og skur i vinkel. Huset er med loft til saksespær i køkken/alrum som desuden er gennemgående på tværs af huset for et godt lysindfald.

Halfdan R. Vej – 4700 Næstved

Længehus med integreret carport og skur, samt stor sydvest vendt overdækket terrasse. Huset er muret i sorte specielmursten, hvilket giver huset et meget markant og maskulint udtryk.